ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Άλλαξε τα πάντα στην επανάληψη το Καλονερό με 2-1 επί των Γαργαλιάνων


ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ είναι ο Παντριφυλιακός από το Σάββατο που συνέχισε το σερί νικών του στο Πρωτάθλημα αποτελώντας ένα άξιο αντίπαλο για την κορυφή, αντιμετωπίζοντας στα ίσα την Α.Ε. Γαργαλιάνων που λύγισε μετά από το τελικό 2-1 με ένα απίστευτο τέρμα που σημείωσε στο τέλος ο Δρακόπουλος.
Παρά το αρχικό μούδιασμα στο 2ο λεπτό από αδράνεια της άμυνας με την εκκίνηση του παιχνιδιού ο ρυθμός άλλαξε καθώς τότε μετά από κακή εκτίμηση πορείας της μπάλας οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το 0-1 καθώς ο Ψαρρός δεν μπόρεσε να σώσει την εστία του. Το αποτέλεσμα αυτό διατηρήθηκε παρά τις καλές φάσεις στο 22, το 28 και το 32 μέχρι το ημίχρονο και κανείς δεν γνώριζε την συνέχεια καθώς η ομάδα είχε πεισμώσει και ήθελε να αλλάξει το αποτέλεσμα υπέρ της.
Το κατάφερε στην επανάληψη καθώς στο 60ο λεπτό μετά από συνεχείς επιθέσεις από καλή γωνία στην μικρή περιοχή ο Αλεξόπουλος με αποφασιστικότητα διαμόρφωσε το 1-1 που άλλαξε την ψυχολογία των παικτών η οποία ήταν αρκετά καλή με την εκκίνηση του ημιχρόνου. Όμως η μεγάλη έκπληξη ήρθε στο 80ο λεπτό περίπου όταν μετά από πάσα και κατοχή της μπάλας από τον έμπειροΔρακόπουλο σε πλεονεκτική θέση αριστερά του γηπέδου έκανε ένα δυνατό σουτ σκοράροντας με το εκπληκτικό 2-1 θυμίζοντας γκολ Α'  εθνικής καθώς οι Γαργαλιάνοι αιφνιδιάστηκαν από την ταχύτητα και ακρίβεια του έμπειρου ποδοσφαιριστή. Μια ακόμα απόδειξη ότι η εμπειρία στα γήπεδα δεν πάει χαμένη....Τώρα το Καλονερό είναι στην 2η θέση και ετοιμάζεται εκτός έδρας να αγωνιστεί με τα Πράσινα Πουλιά.
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Ψαρρός, Λαμπρόπουλος, Βλάμης Γιώργος Π., Ζαφείρης, Κανελλόπουλος Σαρ., Βλάμης Παν., Τσάκαλης, Δρακόπουλος, Αλεξόπουλος Νίκος, Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Λαχανάς.
Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Τσώλης, Πετρόπουλος, Μαθιός, Κατσιρούμπας, Βαρβατσούλης, Τσάγκαρης, Μπουλουλής, Αγγελόπουλος, Τσαγκάνης, Παπανδρεόπουλος, Σωτηρόπουλος.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου