ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποδοσφαιρικός αγώνας στην Αυλώνα για τη μνήμη του Αντώνη Βουδούρη

ΤΟ Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε ωστόσο οι δραστηριότητες συνεχίζονται καθώς σύντομα αναμένεται η συνεδρίαση του Δ.Σ. η οποία αναβλήθηκε πρόσφατα λόγω των εξελίξεων προ των εκλογών με αποτέλεσμα να αναμένεται εντός της εβδομάδας.
Τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και συγκεκριμένα το Μεγάλο Σάββατο αν θυμόμαστε καλά όπως μας το μετέφεραν φίλοι της ομάδας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αυλώνας με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αυλωνιτών ένας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας με παιδιά του κοινοτικού διαμερίσματος Αυλώνας με τους ποδοσφαιριστές του Παντριφυλιακού ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ αφιερωμένος στην μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη και φίλου Αντώνη Βουδούρη ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Αλεξανδρούπολη όπου υπηρετούσε βυθίζοντας στο πένθος όλη την περιοχή. Ο αγώνας διεξήχθη παρουσία πολλών φίλων του και κατοίκων, λήγοντας με 2-1 ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για το απώτερο μέλλον. Σε εκείνη την αλάνα πολλές φορές συνομιλούσαμε με τον άτυχο Αντώνη ο οποίος είχε αθλητικό μέλλον καθώς όπως σας αποκαλύπτουμε σήμερα υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα Δ Εθνικής κατηγορίας για μελλοντική μεταγραφή. Το δελτίο του θα μας θυμίζει την παρουσία του...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου