ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκλογές 23 η 30 Μαίου για νέο Δ.Σ στον Παντριφυλιακό Καλονερού

ΣΤΗΝ Προκήρυξη εκλογών με Γενική Συνέλευση των μελών του Παντριφυλιακού ομίλου Καλονερού προχώρησε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ομάδας κάνοντας παράλληλα μίνι απολογισμό των δραστηριοτήτων της χρονιάς που διανύσαμε.
Ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Μιχαλόπουλος μαζί με όλα τα μέλη συμφωνήθηκε ομόφωνα όπως οι Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. να πραγματοποιηθούν στις 23 Μαίου 2012 και σε περίπτωση μη απαρτίας την Τετάρτη 30 Μαίου 2012 στα γραφεία του συλλόγου στο Κ.Ε.Π. Καλονερού. Νωρίτερα αναμένεται να επικυρωθεί από την Γενική Συνέλευση ο απολογισμός και ο Προυπολογισμός της ομάδας από τους αρμόδιους παράγοντες. Η ψηφοφορία θα αναδείξει το νέο 9μελές συμβούλιο με τους αναπληρωματικούς και αναμένεται αρχές Ιουνίου το αργότερο να συγκροτηθεί σε Σώμα προκειμένου να καθορίσει τους στρατηγικούς στόχους της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου