ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έχασε 6-0 από την Βαλύρα και μειώνει προσδοκίες για παραμονή

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ο πρώτος γύρος για το Πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β τοπικής κατηγορίας χωρίς όμως να αλλάξει την βαθμολογική θέση του Παντριφυλιακού ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ  ο οποίος πλέον παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και αυτή την φορά.
Πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι η Ομάδα δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά με την ομάδα της Βαλύρας με αποτέλεσμα το τελικό απογοητευτικό αποτέλεσμα να καταγραφεί στο 6-0 δείχνοντας ότι η πρόσφατη νίκη μάλλον δεν βοήθησε να κινηθεί σε διαφορετικούς ρυθμούς από ότι στο παρελθόν. Από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον της τεχνικής ηγεσίας στρέφεται στην προετοιμασία για τον δεύτερο γύρο αλλά και στις μεταγραφές προκειμένου να διαμορφώσει διαφορετικό κλίμα ενώ το Δ.Σ. του Σωματείου αναμένεται να συζητήσει τις πρόσφατες εξελίξεις με τους ποδοσφαιριστές σε κοινή συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στις γιρτές που διανύουμε....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου