ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τρίτη ισοπαλία με 0-0 για το Καλονερό με το Πατίστα

ΜΕ μια ακόμα ισοπαλία επέστρεψε από το εκτός έδρας παιχνίδι του Παντριφυλιακού Καλονερού στο γήπεδο Π. Μπαχράμης απέναντι στην ομάδα του Πατίστα χωρίς όμως να έχει ολοκληρώσει πριν την λήξη του πρώτου γύρου μια νίκη για να ξεφύγει από την μιζέρια των λίγων βαθμών.
Αυτή την φορά το παιχνίδι κινήθηκε στα όρια της διαρκούς παρουσίας των φιλοξενουμένων που ανέβασαν ρυθμούς χωρίς όμως αν επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα. O ρυθμός ανέβηκε μετά το 30ο λελπτό και με διαδοχικές φάσεις στην επανάληψη όπου κοντά στο 80 σημειώθηκε δοκάρι και αποτέλεσε χρυσή ευκαιρία για την τοπική μας ομάδα να σκοράρει για να αλλάξει ρότα. Κινήθηκε ωστόσο σε αμυντικές γραμμές λόγω του χαρακτήρα της αγωνιστικής και εικάζεται ότι η απουσία ευτυχώς ελάχιστων παικτών ήταν καταλυτική. Επέστρεψε πάντως μετά από τραυματισμό που είχε ο Στέφανος Ντούπης ενώ σύντομα μέχρι τις 2 αγωνιστικές που ολοκληρώνουν το πρώτο γύρο θα ξεκινήσει νέος γύρος διαβουλεύσεων για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας από το Διοικητικό Συμβούλιο...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου