ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρώτη νίκη λύτρωσης 3-1 με την Νίκη Πλάτης εντός έδρας

ΤΗΝ πρώτη του νίκη πέτυχε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας επαναφέροντας την λύτρωση για την ομάδα του Καλονερού κόντρα στη Νικη πλάτης σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση για το ποδόσφαιρο που όμως δεν πρόλαβαν να χαρούν άπαντες καθώς προς το τέλος της συνάντησης σημειώθηκε τραυματισμός μετά από ακούσιο γύρισμα πάνω από τον αστράγαλο του παίκτη Άγγελου Μιχαλόπουλου στο δεξί πόδι ο οποίος προ μηνών είχε υποστεί περίπου το ίδιο τράβηγμα στο αριστερό πόδι. Αμέσως κινητοποιήθηκε η γιατρός του Συλλόγου και ήρθε το ΕΚΑΒ όπου τέθηκε σε αγωγή και ξεκούραση για να αναρρώσει. Οι φίλοι και συμπαίκτες του ευχήθηκαν να επιστρέψει γρήγορα και ευτυχώς η έγκαιρη μετάβαση στο Νοσοκομείο βοήθησε τον άτυχο παίκτη.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα άρχισε να δουλεύει με σύνεση φέρνοντας το πολυπόθητο αποτέλεσμα καθώς από το 5ο λεπτό κιόλας μετά από πάσα κοντά στον Αλεξόπουλο και γρήγορη κίνηση κοντά στη μικρή περιοχή ο Βασίλης Καρόγιαννης σούταρε γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Λίγα λεπτά αργότερα στο 8ο λεπτό το Καλονερό κέρδισε πέναλντι το οποίο εκτέλεσε ο Γιαννόπουλος κάνοντας από την αρχή κιόλας το 2-0. Η Νίκη Πλάτης είχε ευκαιρίες στο 35 και στην επανάληψη με σουτ κοντά στο δοκάρι.
Στην επανάληψη μετά από κατοχή της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο δημιουργήθηκε άλλη μια ευκαιρία στο 65 με τον Γιαννόπουλο που μπέρδεψε την αντίπαλη άμυνα κάνοντας το 3-0 ενώ λίγα λεπτά δέχθηκε τέρμα γράφοντας το τελικό 3-1 και ουσιαστικά την λύτρωση με τους 3 βαθμούς που ήταν απαραίτητοι για να συνεχίσει την πορεία της. Το επόμενο παιχνίδι της σεζόν που ολοκληρώνει τον Α γύρο διεξάγεται με την Βαλύρα.


Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου