ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φιλικό 1-1 στο γήπεδο της Κυπαρισσίας!





ΑΡΤΙΕΣ εντυπώσεις άφησε σε όλους τους συμμετέχοντες ο Φιλικός αγώνας που πραγματοποιήθηκε το απογευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Κυπαρισσίας μεταξύ του Παντριφυλιακού Καλονερού και της ομάδας που συγκροτησε ο Τάκης Παναγόπουλος με το αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται στο 1-1 μετά απο 2 ημίχρονα.
Αξίζει να τονίσουμε ότι στο Καλονερό αρκετοί παικτες είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για το μέλλον υπο τις οδηγίες του Σάκη Διονυσόπουλου και σε περίπτωση που χρειαστεί η ομάδα να δώσει αγώνα μπαράζ την επόμενη εβδομάδα με τα Ενωμένα Σωματεία που βρίσκεται στην ίδια θέση του 2ου ομίλου της Β τοπικής κατηγορίας για παραμονή και αυποβιβασμό αντίστοιχα. Ολα αυτά βέβαια σε περίπτωση που πέσει ο Πάμισος στην Α τοπική κατηγορία συμπαρασύροντας αρκετές ομάδες σε νέα περιπέτεια με ανάλογους αγώνες καθώς όλα κρίνονται σήμερα στους τελευταιους αγώνες της Δ Εθνικής κατηγορίας και του 6ου ομίλου.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Τάκης Παναγόπουλος πρώην προπονητής της Εράνης έπαιξε στο γήπεδο μαζί αρκετούς παίκτες πο Εράνη αλλά και τον Α.Ο. Κυπαρισσίας όπως Τριπόδης, Συγγέρης και Κορμής όπου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι το παιχνίδι καταγράφεται ως ένα απο τα καλύτερα που είδαμε σε φιλικό αγώνα.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου