ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με 0-1 ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα στην Ελαία- Οι δηλώσεις Διονυσόπουλου




ΜΕ το 0-1 ολοκληρώθηκε στο γήπεδο της Ελαίας το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τον 1ο όμιλο της Β τοπικής κατηγορίας όπου η τοπική ομάδα αντιμετώπισε την Νίκη Πλάτης σε ένα παιχνίδι που μπορει να χαρακτηρίστηκε αδιάφορο αλλά ο ρυθμός στην επανάληψη ανέβηκε καθώς το περίφημο τέρμα και η ισοφάριση θα μπορούσε να επιτευχθεί καθώς το Καλονερό είχε χάσει απο την ίδια ομάδα στο γήπεδο των Φιλιατρών με 2-0 στο παιχνίδι του Ιανουαρίου μετά απο ένα πέναλντι που τότε είχε χαρακτηρισθεί άδικο.
Το τέρμα σημείωσε κοντά στο 18 για τους φιλοξενούμενους ο Κωνσταντόπουλος παραμένοντας έτσι ως το τέλος. Στην επανάληψη ο ρυθμός επικεντρώθηκε στην αντίπαλη εστία όπου σημειώθηκαν τουλάχιστον 4 φάσεις για ισοφάριση χωρίς να τελεσφορήσουν παρότι η Νίκη Πλάτης έπαιζε με νέα παιδιά όπως και το Καλονερό αλλά διέθετε και τον έμπειρο Παναγιώτη Αλεξόπουλο και τον παίκτη προπονητή Σάκη Διονυσόπουλο με το Νο 18 όπυ δεν κατόρθωσε να βάλει τέρμα στην αντίπαλη εστία. Το παιχνίδι ήταν άνευρο και μπορούσε ο Παντριφυλιακός να πάρει έστω μια ισοπαλία καθώς στην βαθμολογία δεν άλλαξε κάτι....Αμέσως μετά δηλώσεις έκανε ο Σάκης Διονυσόπουλος τονίζοντας ότι ο στόχος για την παραμονή επιτεύχθηκε παίζοντας με μικρά παιδιά που αποτελούν το μέλλον της ομάδας, παίζοντας για να ευχαριστηθούμε τον αγώνα. Εκτίμησε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά ώστε τα νέα παιδιά να έχουν πρότυπα στην ομάδα για να προχωρήσουν καθώς το ποδόσφαιρο απαιτεί στρατηγική, καλή ψυχολογία και υποδομές καθώς το γήπεδο δεν προσφέρεται για τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας...





ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ: Μαντζούνης Ιωάν., Γαλάνης Γ., Γκειβελόπουλος Γ., Ντούπης Στέφ., Λαμπρόπουλος Παν., Βλάμης Π., Μανδραπήλιας Αρης, Μιχαλόπουλος Αγγ., Βουδούρης Π., Λαχανάς Δημ., Αναγνωστόπουλος.






ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ:
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου