ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάσχα Θρυλικό στη Μεσσηνία για τους γαύρους

"Χαράς Ευαγγέλια" για τους φίλους των ερυθρόλευκων, όπως αποκάλυψε την Μ. Πέμπτη στην εκπομπή της ΕΡΑ σπορ, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, στη μαγευτική Μεσσηνία θα περάσει τις άγιες ημέρες του Πάσχα ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων», θα καταλύσει με την οικογένεια του στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του Costa Navarino, οι οποίες συγκαταλέγονται στις καλύτερες του κόσμου και έχουν γίνει τόπος διακοπών πολλών επωνύμων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό। Ήδη από πέρυσι, βρέθηκαν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, στην γραφική Πύλο, δεκάδες επώνυμοι από το διεθνές Jeset…όπως ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο Άγγλος διεθνής σούπερ σταρ Ντέιβιντ Μπέγκαμ με την σύζυγό του Victoria και τα παιδιά τους, πρόσφατα ο τ. βασιλιάς Κωνσταντίνος κ.α. Επίσης, από χθες έχει καταλύσει ο διεθνής Έλληνας άσος Άγγελος Μπασινάς η γυναίκα του Βιβή και τα παιδιά τους, ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ Αρ. Αλαφούζος κ.α.
Στο μεταξύ, η άφιξη του κ. Βαλβέρδε στη Μεσσηνία, θα σκορπίσει και τον ενθουσιασμό στους φίλους του Ολυμπιακού στο νομό μας, ειδικά στην περιοχή της Πυλίας, ο οποίος μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του θα παραμείνουν στο Costa Navarino μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα ώστε να γιορτάσουν μαζί με τον Ερνέστο και την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Εξάλλου, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη υπάρχουν αρκετά ανοιχτά «μέτωπα». Ωστόσο, όλα αυτά θα πάρουν μια μικρή παράταση λόγω Πάσχα. Αυτές τις μέρες, προτεραιότητα έχει για όλους στον Ολυμπιακό η ξεκούραση και οι γιορτές του Πάσχα μαζί με την οικογένεια. Οι μετεγγραφές μπορούν να περιμένουν ακόμη μια βδομάδα…
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε λοιπόν να περάσει τις διακοπές του στην Μεσσηνία, αφού ήδη βρίσκεται εδώ η οικογένειά του. Ο «Τσινγκούρι» επέλεξε να περάσει τις άγιες μέρες όπως προαναφέραμε στην Μεσσηνία, και συγκεκριμένα στο μαγευτικό ξενοδοχειακό συγκρότημα της Πύλου και στο Ρωμανού που έφτιαξε με μεράκι ο αείμνηστος καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος.
Ώρες οικογενειακής ευτυχίας και χαλάρωσης και οι συζητήσεις με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό θα συνεχιστούν μετά τις άγιες ημέρες του Πάσχα!!!
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου