ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νικηφόρο 2-1 του Καλονερού στην Ελαία απο το Μάνεσι








ΝΙΚΗ παραμονής με ένα καταπληκτικό παιχνίδι έκανε ο Παντριφυλιακός Καλονερού το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Ελαίας και παροτι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αδιάφορος με ένα τέρμα στην πλάτη του κατάφερε να ξελασπώσει και να κάνει την διαφορά.
Αρκετοί φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα και μάλιστα η μερα ήταν θαυμάσια. Ειδικότερα το Μάνεσι προηγήθηκε με τον Νικολόπουλο στο 16 με ένα γκόλ που οφειλόταν σε λάθη της άμυνας των γηπεδούχων χωρίς να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες. Ομως στο τέλος κάτι άρχισε να κινείται και το διάλλειμμα ήταν καθοριστικό.

Η επανάληψη δικαίωσε τους γηπεδούχους καθώς στο 62 ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος μετά απο κεφαλιά του Παναγιώτη Αλεξόπουλου και κόντρα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας έκανε το 1-1 μέσα απο μια καταιγιστική φάση. οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν μετά απο αρκετά λεπτά όπου σημειώθηκαν αρκετές μάχες στην αντίπαλη εστία και τελικά ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή του αγώνα ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος έκανε το 2-1 στέλνοντας την μπάλλα στα δίχτυα....Πολύ καλή η διαιτησία αλλά και των εποπρών του αγώνα....

ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Νικολόπουλος, Γαλάνης Γιώργος, Βλάμης Γιώρ., Ντούπης Στ., Λαμπρόπουλος Παναγιώτης, Βλάμης Παν., Βουδούρης Παν., Γεωργόπουλος Γ., Λαμπρόπουλος Καν., Αλεξόπουλος Παν., Λαχανάς Δημήτρης.

Α.Ο. ΜΑΝΕΣΙ: Μπίτσικας, Τσίχλης, Κωστόπουλος, Αργυρόπουλος, Μπιλάλης, Δαβίλας, Σαμπαζιώτης, Αθανασόπουλος, Γιαννακόπουλος, Νικολόπουλος, Γιαννόπουλος.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου