ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η προκατάληψη του Τσόγκα έβγαλε μάτι στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό

ΓΙΑ τον αγώνα της Κυριακής στο γήπεδο της Ελαίας το μεσημέρι στις 3 ετοιμάζεται ο Παντριφυλιακός Καλονερού μετά το φιάσκο διαιτητή και επόπτη στο Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναικό Καλαμάτας τον οποίο βοήθησαν δεόντως και κατά γενική ομολογία των φιλάθλων που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Αξίζει να τονίσουμε ότι η Διοίκηση του Καλονερού δεν πρόκειται να δεχθεί σε καμία περίπτωση φαινόμενα αλλοίωσης ή παρεκτροπές αφού τα διαθέσιμα στοιχεία μετά απο αρκετές διαβουλεύσεις δείχνουν αρκετά! Η αμφισβητούμενη αλλά ξεκάθαρη φάση στο 80 όπου παίκτης του Παναθηναικού έβαλε χέρι διακόπτωντας την πορεία της μπάλας δεν καταγράφηκε απο την διαιτητή Πλεμεννόπουλο εξαιτίας του επόπτη που υποτίθεται ότι παρκαολουθούσε τον...αγώνα. Και τούτο διότι ο επόπτης Αντωνόπουλος ή Τσόγκας όπως τον γνωρίζουν οι Κυπαρίσσιοι έκανε ότι δεν θυμόταν και ότι δεν ήταν σίγουρος. Φυσικά γνωρίζουν άπαντες ότι όταν ακούει για Καλονερό βγάζει σπυράκιa αφού ο ίδιος έχει θητεύσει στον Ηρακλή Κυπαρισσίας. Επομένως η αντικειμενικότητά του που είναι ανύπαρκτη αμφισβητείται δεόντως. Μάλιστα δεν πρόκειται πότε το Δ.Σ. να δεχθεί επόπτη κάποιον προκατειλλημένο στον αγωνιστικό χώρο ιδίως όταν του αρέσουν άλλες ομάδες....Εξάλλου όποιος δεν είναι έτοιμος για να κάνει τον επόπτη καλύτερα να μην το επωμιστεί. Καταλάβατε κύριοι;
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου