ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΕ 0-1 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΛΟΝΕΡΟ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


ΕΝΑ παιχνίδι γεμάτος ποδόσφαιρο παρά το τσουχτερό κρύο αλλά και την δυνατή βροχή που έπεφτε στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που διεξήχθη στον 1ο όμιλο της Β τοπικής κατηγορίας στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής στο γήπεδο της Ελαίας όπου έληξε με 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων αλλά υπήρξαν και διαμαρτυρίες για μια αμφισβητούμενη φάση.
Πιο αναλυτικά στο 0-0 κύλησε το πρώτο ημίχρονο όπου υπήρξαν δυνατές αντιπαραθέσεις με επιθετικές κινήσεις απο τις 2 ομάδες αλλά και ένα δοκάρι που σημειωσε στο 35 ο Παναθηναικός αλλά και 2 έξοχες ενέργειες η ομάδα του Παντριφυλιακού Καλονερού στο 22 και στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Η τοπική ομάδα αγωνίστηκε πιο δυνατά στην επανάληψη μαζί με την στήριξη του Στέφανου που επέστρεψε μετά απο καιρό στο δυναμικό της ομάδας αλλά μάλλον αδικήθηκε απο το τελικό αποτέλεσμα, παρότι υπήρξαν καλές ευκαιρίες στο τελευταίο 20λεπτο. Σε ότι αφορά το μοναδικό τέρμα της συνάντηση να σημειώσουμε ότι στο 80 η επιθετική ενέργεια απο Βλάμη και νωρίτερα του Φραγκούλια βρήκε στο χέρι του αμυντικού με το Νο9 του Παναθηναικού Καλαμάτας χωρίς όμως ο διατητής Πλεμμενόπουλος να δείξει τίποτα ούτε καν κάρτα. Ρωτήθηκε όμως ο επόπτης του αγώνα Τσόγκας ο οποίος δεν ήταν σίγουρος και εξέφρασε την άποψη ότι πιθανόν επρόκειται για χέρι και το παιχνίδι συνεχίστηκε απο την σέντρα έχοντας πλεονέκτημα οι φιλοξενούμενοι. Μετά απο λίγο σημειώθηκε το 0-1 το οποίο ήταν και το σκόρ που ολοκληρώθηκε ο αγώνας.
Οι παράγοντες του Καλονερού διαμαρτυρήθηκαν για την φάση και μάλιστα αξίζει να τονίσουμε ότι το συμβάν σχολιάστηκε δυσμενώς για την καθαρή υποκειμενικοτητα αλλά και σφάλμα της διαιτησίας παρά την καλή πορεία της στο πρώτο ημίχρονο. Το Καλονερό θυμίζουμε ότι στοχεύει στην παραμονή στην κατηγορία και ο Παναθηναικός που έχει μεγάλη εμπειρία απο Α και Β τοπική δεν διατηρεί βαθμολογικό άγχος καθώς απειλείται απο τους πρωτοπορους της κατηγορίας.

Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου