ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΧΗΡΗ ΗΤΤΑ ΜΕ 9-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ

ΞΕΣΠΑΣΕ η Μάνη απέναντι στο καλονερό με ένα εκτός έδρας παιχνίδι στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ, η ΑΕ Μάνης που φιλοδώρησε με το 9-0 το Καλό Νερό.
Από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή η ομάδα του Παναγιώτη Πολίμου ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και το απέδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο χορός των γκολ άρχισε στο 12′ με τον Ξεροβάσιλα με καταπλητική ενέργεια να κάνει το 1-0. Στο 18′ ο Στριμπάκος πέτυχε αυτογκόλ κάνοντας το 2-0. Στο 25′ ήταν η σειρά του Κουμέ να γράψει το 3-0. Στο 31′ ο Β. Καμπανάρος σημείωσε το 4-0 ενώ στο 41′ ο Κουμέ και πάλι έκανε το 5-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 62′ ο Μανωλέας έγραψε το 6-0 και στο 72′ ο Γιάννης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς το 7-0. Στο 81′ ο Κιτσιγιάννης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 8-0 ενώ στο 84′ ο Θεοδωρόπουλος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 9-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Τσακόπουλο και Σταύρου.
ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Πολυμενέας, Β. Καμπανάρος (68′ Γιαννής), Πουλάκος, Βαλσαμάκης, Φουρναράκος, Μέτσο (75′ Κιτσιγιάννης), Ξεροβάσιλας (50′ Στύλλα), Μανωλέας, Θεοδωρόπουλος, Κουμέ, Καρούμπας.
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Νικολόπουλος, Στριμπάκος (65΄Μαντζούνης), Μαδούρης, Κ. Λαμπρόπουλος, Π. Λαμπρόπουλος, Π. Βλάμης, Α. Βλάμης (80′ Γρηγορίου), Μαρίνης (59′ Κουτσούλης), Κορακοβούνης, Λαχανάς, Κορμπής.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου