ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Διαγόρα Κοπανακίου όσο αφορά το καθαρό παιχνίδι με το Καλό Νερό

Με αφορμή το χθεσινό (20/02/2016) παιχνίδι του Διαγόρα με το Καλό Νερό, που δυστυχώς αναγκαζόμαστε τώρα να αναλύσουμε τον αγώνα και να απολογηθούμε για την ήττα,θέλουμε να αναφέρουμε πως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας με μια μέτρια εμφάνιση αλλά και δυο τραγικά λάθη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε πολύ πιο δυνατά και άρχισε να απειλή από το πρώτο κιόλας λεπτό.Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και πριν το 80′ πετύχαμε γκολ για το 1-2, για τα επόμενα 10 λεπτά κάναμε αρκετές προσπάθειες για γκολ αλλά καμία δεν βρήκε στόχο.Σημειώνεται εδώ ότι αντίπαλός μας ήταν ίσως η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και αυτό φαίνεται και από την βαθμολογική της θέσης.
Τέλος να αναφέρουμε ότι τα διάφορα δημοσιεύματα κυρίως από τοπικά μέσα αλλά και οι συζητήσεις σε »ποδοσφαιρικούς» κύκλους που μιλάνε για »χαλαρή» παρουσία του Διαγόρα μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, σκοπό έχουν να μειώσουν την Καθαρή νίκη του Καλού Νερού αλλά και την προσπάθεια που γίνετε στην ομάδα μας φέτος να ξεφύγει από την νοοτροπία που κουβαλούσε τα τελευταία χρόνια και να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.Γνωρίζουμε ότι η εικόνα της ομάδας μας είναι αλλαγμένη αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά 100% προς το καλύτερο και αυτό το ξέρουν όλοι όσοι την παρακολουθούν.
Παραθέτουμε τυχαία μία φωτογραφία από συγκεκριμένο δημοσίευμα ενός blog, που με τους »τίτλους» άρθρων του έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να διαβάλλει την προσπάθεια του Διαγόρα :
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου