ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ – ΠΑΤΙΣΤΑ 2-1. Νίκησε καθαρά στο ντέρμπι κορυφής

Νικητής στο ντέρμπι κορυφής αναδείχθηκε το Καλό Νερό που επικράτησε δύσκολα και αγχωτικά με 2-1 του Πατίστα. Η Καλαματιανή ομάδα έχανε τις ευκαιρίες (και πέναλτι), οι γηπεδούχοι πετύχαιναν τα γκολ παίρνοντας το τρίποντο που τους φέρνει στην κορυφή του Α” ομίλου της Β” Τοπικής.
Το φιλμ του αγώνα
6′ Σέντρα του Δεμπεγιώτη, πλάσε του Γυφτοχρήστου απέκρουσε ο Σταυρόπουλος.
9′ Ο Δεμπεγιώτης έβγαλε σε τετ α τετ τον Κοτταρίδη που έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Σταυρόπουλος.
28′ Ο Σαρδέλης απέφυγε τον Μαρίνη και ανατράπηκε από τον Π. Βλάμη. Το εκτέλεσε ο Κυριακόπουλος με την μπάλα να περνά άουτ.
30′ Νέα ευκαιρία του Πατίστα, με τον Κοτταρίδη να κάνει το πλάσε μέσα από την περιοχή αλλά μάζεψε την μπάλα ο Σταυρόπουλος.
41′ Λάθος της άμυνας του Πατίστα, ο. Γ. Βλάμης πήρε την μπάλα την έδωσε στον Κορακοβούνη, έκανε το πλάσε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.
64′ Καταπληκτικό γκολ του Κορακοβούνη, μετά από μπαλιά του Γαλάνη, με σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.
82′ Αντεπίθεση του Πατίστα με τον Μποντιώτη που έκανε την κάθετη πάσα στον Σαρδέλη, το σουτ του τελευταίο στα δίχτυα για το 2-1.
85′ Μεγάλη ευκαιρία για το 2-2, με τον Δεμπεγιώτη να κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ και τον Γαλάνη να διώχνει σωτήρια πάνω στην γραμμή.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκόρδος με βοηθούς του Μάντα και Σταύρου.
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Σταυρόπουλος, Κουτσούλης, Λαμπρόπουλος, Γ. Βλάμης, Π. Βλάμης, Μαρίνης, Μητρόπουλος, Γαλάνης, Κορακοβούνης, Κανελλόπουλος, Παπαϊωάννου (60′ Κανέλλος).
ΠΑΤΙΣΤΑ: Κυριακόπουλος, Γ. Καρδάσης, Ζησιμάτος, Κάππος, Δούβας, Μποντιώτης, Δεμπεγιώτης, Χριστοφιλόπουλος, Σαρδέλης, Γυφτοχρήστος, Κοτταρίδης.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου