ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΠΟΡ- ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ



ΜΕ επιτυχία πραγματοποιήθηκε φέτος στο παραλιακό Κέντρο Θάλασσα του Καλονερού η ετήσια χοροεσπερίδα του Παντριφυλιακού Ομίλου Καλονερού παρουσία πολιτικών και αθλητικών παραγόντων της περιοχής Τριφυλίας αλλά και της Μεσσηνίας.
Καλωσορίζοντας τους φίλους της ομάδας ο Πρόεδρος Διονύσιος Γαλάνης τόνισε ότι μετά από 2 χρόνια ο ΠΑΟ Καλονερού διεξάγει τον χορό του καθώς πέρσι βάρυνε την ομάδα η τραγική απώλεια του Τάκη Γκόγκα που ήταν παρών στο σωματείο όποτε χρειαζόταν ευχαριστώντας μάλιστα τους γονείς του νεαρού εκλιπόντος που παραβρέθηκαν. Πρόσθεσε ότι σημαντική ήταν η παρουσία εκ μέρους της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας του Αντιπρόεδρου της ένωσης κ. Λεωνίδα Οικονομίδη, του κ. Άγγελου Γεωργόπουλου καθώς και του κ. Νικολάου Λιόγα ενώ ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους τους Προέδρου του Α.Ο. Κυπαρισσίας Γιώργο Φωτεινό, Ηρακλή Κυπαρισσίας Μπάμπη Πρασσόπουλο για την άψογη συνεργασία μαζί τους ευχόμενος στον ΑΟΚ να πάει στην Γ Εθνική με τον προπονητή του κ. Αλέξη Μαντζούνη. Επίσης υπογράμμισε ότι στη μνήμη του αδικοχαμένου προέδρου ο Σύλλογος θα προβεί σε ανάπλαση του προαύλειου χώρου στο Δημοτικό σχολείο Καλονερού που θα δημιουργηθούν αθλητικές υποδομές μετά από παραχώρηση στο Σωματείο από το Δήμο για την κοινή ωφέλεια των κατοίκων του χωριού.
ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΜ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΟΚ..
Εκ μέρους του Δήμου ο αναπληρωτής Δημάρχου κ. Γιάννη Μερκούρης μίλησε με ζεστά λόγια την προσπάθεια των αθλητικών σωματείων συγχαίροντας το σύλλογο για τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει προς την σωστή κατεύθυνση ευχόμενος να υπάρχει πάντα ευγενής άμιλλα.
Από την ΕΠΣ Μεσσηνίας ο κ. Οικονομίδης αρχικά μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου και του Δ.Σ. λέγοντας ότι ο ΠΑΟ Καλονερού διοργανώνει άρτιες εκδηλώσεις ευχόμενος καλή πορεία στο πρωτάθλημα με νίκες και fair play. Για τον ΑΟΚ μάλιστα ευχήθηκε να ανέβει στην επόμενη κατηγορία με μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει το Δ.Σ. της ομάδας. Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν επίσης από το Δήμο Τριφυλίας οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Χρονόπουλος, Μαρία Πανουσιοπούλου, Τάκης Τσίγγανος, ο Γ. Γραμματέας του Δήμου κ. Γ. Φιλντίσης και πλήθος κόσμου ενώ ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου