ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Β” ΤΟΠΙΚΗ – Α” ΟΜΙΛΟΣ: ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 2-3

Μεγάλο διπλό πέτυχε σήμερα το Καλό Νερό που επικράτησε στην έδρα του Μελιγαλά με 3-2 της Θύελλας Μερόπης.Στο 28′ ο Κρητικός έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 78′ ο Τσάκαλι με σουτ έκανε το 0-2.Στο 81′ ο Οικονόμου μείωσε προσωρινά σε 1-2 αλλά μετά από 3 λεπτά ο Λαχανάς με πλάσε έκανε το 1-3. Στο 91′ με πέναλτι ο Δημητρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-3).Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Τάσου Ζαμπάρα στο 43′  όπου του βγήκε ο ώμος άλλα με την βοήθεια του γιατρού τοποθετήθηκε πάλι σωστά ενώ αντικαταστάθηκε από τον Μπινίσκο. Πάντως, ο Ζαμπάρας αναμένεται να χάσει την υπόλοιπη σεζόν.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Μανιατέα και Ταγάρη.
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ: Τσάμπρας, Καραμπούλας, Αλεβίζος, Γεωργακόπουλος, Οικονόμου, Κατσιμπάρος, Ζαμπάρας (43′ λ.τρ. Μπινίσκος), Θεοδωρόπουλος (73′ Ανδριόπουλος), Ρουσσιάς, Δημητρόπουλος, Κανελλόπουλος.
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Ανδρουτσάκης, Κ. Λαμπρόπουλος, Κουτσούλης, Π. Λαμπρόπουλος, Γαλάνης, Π. Βλάμης, Κανελλόπουλος (66′ Τσάκαλι), Κρητικός (90′ Ντούπης), Λαχανάς, Γ. Βλάμης (84′ Καραχάλιος).
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου