ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΠΑΙΚΤΗ ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΟΣ


  Καλό Νερό 20/2/2014
                                                                                                     Αρ. Πρωτοκ. 1/2014
                        
                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟ Δ.Σ. του Παντριφυλιακού Ομίλου Καλονερού σε έκτακτη συνεδρίασή του παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. στις 19/2/2014 στα γραφεία του παρουσία του Προέδρου κ. Παναγιώτη Γκόγκα και της τεχνικής ηγεσίας αλλά και όλων των μελών του Σώματος πήρε σημαντική αποφάσεις με αφορμή το τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με τον Διαγόρα Κοπανακίου που διεξήχθη την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.
Το Δ.Σ. μετά από ομόφωνη απόφασή του αποφάσισε με αριθμό πρακτικού 2/2014 ότι:
1ΟΝ Καταδικάζει δημόσια την αντιαθλητική και απρεπή συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαμπρόπουλου εντός του αγωνιστικού χώρου κατά επόπτη η οποία αποτελεί μέγιστο πειθαρχικό παράπτωμα,
2ον Ο ΠΑΟ Καλονερού εδώ και 27 χρόνια πλέον διαφυλάσσοντας τις αξίες του αθλήματος που υπηρετούμε ανακοινώνει ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και αμαυρώνουν τόσο την ομάδα μας όσο και το ποδόσφαιρο που αγαπούμε και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να προβαίνει σε τέτοιες πρακτικές απείθαρχης παρουσίας. Για τον λόγο αυτό ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ΔΕΝ εντάσσεται στο δυναμικό της Ομάδας μας καθώς στόχος μας είναι να διδάσκεται ποδοσφαιρική παιδεία και ευγενής άμιλλα ιδίως εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
3ον Το Δ.Σ. του ΠΑΟ Καλονερού ζητά δημόσια συγνώμη από την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας όσο και το μέλος της διαιτησίας που υπέστη τέτοια συμπεριφορά από παίκτη μας καθώς η ΕΠΣΜ αποτελεί για εμάς πυξίδα για το μέλλον του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Ιδίως όταν και το Καταστατικό μας επιβάλλει ποινές σε τέτοια πειθαρχικά παραπτώματα.
4ον Δηλώνουμε ότι χρέος μας παραμένει η ακεραιότητα όλων των παικτών και διαιτησίας αλλά και παραγόντων εντός του αγωνιστικού χώρου και σε αυτό είμαστε αδιαπραγμάτευτοι.

                           ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΓΚΑΣ                                             ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου