ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΜΕ 2-3 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ


ΟΔΥΝΗΡΗ ήττα υπέστη το Καλονερό στο παιχνίδι της Δευτέρας λίγες αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα παρότι στην επανάληψη έπαιζε με 10 παίκτες ανεβάζοντας απόδοση.
Ο αγώνας με τον Διαγόρα Κοπανακίου θύμιζε..μαύρη Δευτέρα στις 17/2 αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 από το 12ο λεπτό ενώ αργότερα ήρθε το 2-0 από τους Κοπανακιώτες. Η συνέχεια ήταν καθοριστική καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το 2-1 και στην επανάληψη με το 2-2 αλλά αργότερα στο 74ο λεπτό προηγήθηκαν ξανά οι φιλοξενούμενοι με γκολ που υποτίθεται ότι λειτούργησε από θέση οφσάιντ κάνοντας το 2-3 με το οποίο οι γείτονες Κοπανακιώτες πήραν το πολύτιμο τρίποντο.
Μελανό σημείο του αγώνα αποτέλεσε η απαράδεκτη ενέργεια παίκτη του Καλονερού όταν διαμαρτυρήθηκε στον επόπτη. Ο Π. Λαμπρόπουλος από ένταση που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο έσπρωξε τον επόπτη με αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα και να υποστεί ποινή για αρκετές αγωνιστικές που θα καθορίσει η Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου