ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΙΑΡΑ Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ


ΣΕ μια οικογενειακή ατμόσφαιρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Παντριφυλιακός Καλονερού στο κέντρο Μαιστράλι του Μέλιου Καραχάλιου ο οποίος μάλιστα είναι και μέλος του Δ.Σ. της ομάδας και ενεργός υποστηρικτής.
Το Δ.Σ. αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο κ. Σάκη Γαλάνη, τον Γραμματέα, τον Ταμία κ. Μιχαλόπουλο, τον κ. Ανδριανόπουλο, τον Γενικό αρχηγό και ακούραστο Γιώργο Καπερώνη αλλά και άλλους ήταν παρών με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δημοτικός σύμβουλος Αυλώνας κ. Σπύρος Χρονόπουλος ο οποίος μάλιστα παλιότερα είχε διατελέσει στο Δ.Σ. της ομάδας. Για επαγγελματικούς λόγους απουσίαζε ο Πρόεδρος κ. Τάκης Γκόγκας ο οποίος μίλησε νωρίτερα με τα μέλη της ομάδας.
Ο Ταμίας ευχήθηκε καλή συνέχεια στο αγωνιστικό καλεντάρι με την Ομάδα να διεκδικεί επάξια το Πρωτάθλημα μιλώντας για ευγενή άμιλλα και υγιή ανταγωνισμό, ενώ ο Γενικός Γραμματέας μίλησε για την προσπάθεια των παικτών που ιδρώνουν ποτίζοντας με αγώνα την ιστορική φανέλα της ομάδας η οποία διεκδικεί την άριστη αγωνιστική της παρουσία. Ο Προπονητής Χρήστος Αποστολόπουλος ευχήθηκε καλά αποτελέσματα χωρίς τραυματισμούς, ενώ ο Σάκης Γαλάνης ευχήθηκε υγεία και δύναμη την νέα χρονιά. Τυχερός της χρονιάς με το φλουρί ήταν ο Ταμίας κ. Μιχαλόπουλος ο οποίος όμως θα προβεί σε κλήρωση πριν τον επόμενο αγώνα ώστε το ποσό που αντιστοιχεί στο φλουρί να απονεμηθεί σε έναν από τους παίκτες της ομάδας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου