ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά έχασε την ουσία με το 2-2 το Καλονερό κόντρα με το Πλατύ



ΤΑ εύκολα δύσκολα έκανε ο Παντριφυλιακός Καλονερού στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς που ήταν κρίσιμο για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος καθώς προηγήθηκε με 2-0 αλλά ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 2-2.
Τύχη και περισσότερο καθαρό μυαλό απαιτούσε το παραλίγο ντέρμπι κορυφής με τον Ατρόμητο Πλατύ καθώς οι 2 ομάδες διατηρούν την ισοβαθμία στην κορυφή και το θέμα είναι ότι οι πρωτοπόροι δεν θέλουν συγκάτοικο. Στο πρώτο ημίχρονο κύλησε με ευκαιρίες όταν στο 28ο λεπτό με έξοχο πλασέ ο Λαχανάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το εκπληκτικό 1-0. Μετά από καλές επιδόσεις στην μεγάλη περιοχή ο Λαχανάς στο 35ο λεπτό βρήκε την ευκαιρία μετά από διαγώνια ροπή της μπάλας να εκπληρώσει το καθοριστικό μέχρι εκείνη την ώρα 2-0 και όλα έμοιαζαν να κυλούσαν ομαλά. Όμως 2 λεπτά αργότερα στο 37ο λεπτό οι επιθετικοί του Πλατύ βρήκαν εύκολη τροχιά της μπάλας η οποία πήγε..μόνη της στα δίχτυα του Ανδρουτσάκη κάνοντας το 2-1 με το οποίο έληξε το πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη παρά τα 2 δοκάρια μετά το 58ο λεπτό η επιθετικότητα των φιλοξενούμενων διαμόρφωσε μια άλλη κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα στο 65ο λεπτό να ισοφαρίσουν με το 2-2. Μια καλή ευκαιρία για ανατροπή σημειώθηκε στο 86 αλλά δεν καρποφόρησε τελικά για τους γηπεδούχους.
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Ανδρουτσάκης, Κουτσούλης, Βλάμης Γιώργος, Βελής, Κανελλόπουλος Σαράντος, Γεωργόπουλος, Τσάκαλι, Βλάμης Παν., Τρουπάκης, Δρακόπουλος, Λαχανάς.
ΠΛΑΤΥ: ΤαΧτάμπας Σ., Κουτσοπέτρος, Ταχταμπάς Μαν., Καπόγλης, Σγουράκης, Σουλιμάς, Ραγκούσας, Ταχτάμπας Γ., Τσιλίκος, Κοντόπουλος, Μιχαλάκας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου