ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε τροχιά μεταγραφών και γηπέδου ο ΠΑΟ Καλονερού

ΟΙ προσδιαγραφές για την νέα αγωνιστική περίοδο τέθηκαν σε 2 συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Πνατριφυλιακού Ομίλου Καλονερού μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας που αφορά την συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας που εκκινεί τον Οκτώβριο.
Πιο αναλυτικά η στιβαρή διοίκηση στο τιμόνι της ιστορικής ομάδας με τον Δημήτρη Καραχάλιο και Σάκη Γαλάνη αποδίδει καρπούς καθώς πλέον η Ομάδα έχει θέσει τους σχεδιασμούς της για την αγωνιστική περίοδο. Η πρώτη είδηση είναι ότι πλέον ο ΠΑΟ Καλονερού θα αγωνίεται στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ως κύρια έδρα ώστε να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα προπονήσεων και προετοιμασίας της ομάδας με την παρουσία της τεχνικής ηγεσίας του Σάκη Διονυσόπουλου. Η δεύτερη είδηση είναι ότι η Ομάδα προχωρά στο μεταγραφικό επίπεδο ώστε να ενισχυθεί ο βασικός κορμός της και απο ότι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες θα υπάρχουν 4 μεταγραφές με μια παραμονή του τερματοφύλακα της ομαδας Νικολόπουλου που έχει εμπειρία απο μεγάλες ομάδες αλλά και με βοηθούς.
Η τρίτη είδηση είναι ότι ο δραστήριος Σύλλογος αγκαλιάζει όλα τα μέλη και φίλους του που ενισχύουν την ομάδα με εγγραφή τους στο Μητρώο μελών και την οικονομική τους ενίσχυση που προωθεί το 9μελές Συμβούλιο ώστε η ομάδα να αποκτήσει μεγάλη εξωστρέφεια στο κοινό, ενώ σύντομα θα γίνουν κινήσεις για την πληρη διαμόρφωση και νεων τμημάτων....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου