ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε τροχιά ανασυγκρότησης ο Παντριφυλιακός σε όλα τα επίπεδα

ΣΕ τροχιά υλοποίησης των νέων του στόχων συνεχίζει ακάθεκτος ο Παντριφυλιακός Καλονερού μετά την συγκρότηση νέου ισχυρού σχήματος στο Δ.Σ. με απώτερο στόχο την ανάδειξη του ιστορικού συλλόγου στο Πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας.
Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της νέας Διοίκησης και των παικτών σε παραλιακό κέντρο του Καλονερού οπου ο Πρόεδρος κ. Δημ. Καραχάλιος και ο Αντιπρόεδρος Σάκης Γαλάνης μίλησαν για την επικείμενη προετοιμασία της ομάδας με στόχο να δουλέψει ως σύνολο με ενότητα και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα μεταξύ Προπονητή, Διοίκησης, παικτών καθώς οι στόχοι φέτος είναι ανοδικοί μετά τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν απο την σύσταση της Επιτροπής Μεταγραφών στην οποία εκτός απο το Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο συμμετέχει και ο Παναγιώτης Γκόγκας. Η Ομάδα μάλιστα μέσα στον Αύγουστο θα καθορίσει τα τελικά πλάνα με την συμμετοχή της όχι μόνο στο Πρωτάθλημα αλλά και πιθανόν στον Κύπελλο Μεσσηνίας.
Παράλληλα το Δ.Σ εξασφάλισε την εγκριση από το Δήμο Τριφυλίας των εγκαταστάσεων του γηπέδου Κυπαρισσίας για προπονήσεις και διεξαγωγή αγώνων ώστε να αγωνιστεί σε πρόσφορο έδαφος για την προετοιμασία του και την πορεία του στο Πρωτάθλημα. Μάλιστα το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει νέα σύσκεψη προκειμένου να ανασυγκροτηθεί η ομάδα και να δειυρυνθεί με νέο αίμα προκειμενου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της χρονιάς καθώς υπάρχει σύμπνοια απόψεων τεχνικής ηγεσίας και Δ.Σ. σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟ Καλονερού.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου