ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΤΤΑ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!
ΤΗΝ Πρώτη του ήττα στο Πρωτάθλημα της Β τοπικής είχε η ομάδα του Καλονερού στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι στο γήπεδο της Κυπαρισσίας καθως ο Ηρακλής βγήκε κερδισμένος με το τελικό 2-5 ενώ 3 προσωπικά τέρματα σημείωσε ο Κόλλιας από 2 στο πρώτο και από 1 στο δεύτερο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους.
DSC01360
Το σκόρ άνοιξε από νωρίς ο Κόλλιας μετά από ενέργεια στην μεγάλη περιοχή κάνοντας το 0-1 στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στο 40ο λεπτό ο Βασιλόπουλος μετά από δεξί σούτ κοντά στο τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και σημείωσε το 0-2. 
DSC01364
Ωστόσο ήρθε μετά από λίγο η απάντηση του Καλονερού με τον Παναγούλια όπου μείωσε μετά από ευθύ σουτ στα δίχτυα του Πανταζέλου με το 1-2, ενώ στο 44ο λεπτό ξανά ο Κόλλιας προωθήηκε πάνω από τη μεγάλη περιοχή σκοράροντας με το 1-3 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος της συνάντησης.
DSC01366
Στην επανάληψη έγιναν οι πρώτες αλλαγές καθώς βγήκε ο Κορμπής και μπήκε στο παιχνίδι ο Κυριακούλης για το Καλονερό, ενώ αργότερα βγήκε ο Κορακοβούνης και μπήκε ο Διονυσόπουλος. Στο 62ο λεπτό ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα στον Γεωργαλή του Ηρακλή, ενώ λίγο αργότερα με έξυπνη ενέργεια ο Δεμπεγιώτης στο 70ο λεπτό επιχείρησε να αλλάξε το εις βάρος αποτέλεσμα των γηπεδούχων μειώνοντας σε 2-3. 
DSC01374
Ωστόσο στο 74ο λεπτό ο Κόλλιας βρήκε την ευκαιρία να σημειώσει το 2-4. Ακολούθησαν αμφισβητούμενες φάσεις στο 86' μετά από λάθος υπόδειξη σημαίας και συνεννόησης που έγειραν τις διαμαρτυρίες του πάγκου στο Καλονερό, ενώ μετά από έτοιμη φάση ο Ζάγουρας σφράγισε με 2-5 το τελικό αποτέλεσμα.
DSC01380
Πολλά τα λάθη στην διαιτησία καθώς δεν υπήρξε πάντα υπόδειξη σε επίμαχες φάσεις, αλλά ο ανοιξιάτικος καιρός βοήθησε να έρθουν στο γήπεδο περισσότεροι από 400 φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Λαμπρόπουλος Καν., Βλάμης Γιώργ., Μιχαλακόπουλος, Κορμπής, Κώτσος, Ανδρεόπουλος, Παναγούλιας, Κορακοβούνης, Δεμπεγιώτης, Μητρόπουλος Γ.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Πανταζέλος, Μαδούρης, Γεωργαλής, Παπαγιάννης, Άλμπαν, Γιαννόπουλος, Ζάγουρας, Συγγέρης, Μανδραπήλιας, Κόλλιας, Βασιλόπουλος.

Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου