ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ 0-5 ΠΡΙΝ ΤΟΝ Β' ΓΥΡΟ

Νίκη εκτός έδρας, με το ευρύ σκορ 0-5 επί του Αστέρα Βαλύρας, πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου 13/01 ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Β΄ Μεσσηνίας ΠΑΟ Καλο Νερού και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση.
Όσον αφορά την διακύμανση του σκορ οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης κράτησαν το «άσφαιρο» 0-0 μέχρι το 40ο λεπτό καθώς είχαν και δυο εκπληκτικές ευκαιρίες με τους Γουδέλη που αποθεραπεύτηκε και Κουνή να ανοίξουν του σκορμ ενώ στο 40΄ 44΄οι νικητές με τον Διονυσόπουλο και στο 43ο λεπτό με τον Ανδεόπουλο πέτυχαν το 0-3.
Από κει και πέρα, στο 66΄& 67 οι Διονυσόπουλος ξανά και ο 45χρονος αειθαλής Γιώργος Μητρόπουλος-κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα της Β΄ Μεσσηνίας-σημείωσαν το 0-5 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
 Εύκολο έργο είχε ο έμπειρος καλαματιανός ρέφερι Ηλίας Τσουλάκος και οι συνεργάτες του Σταύρου και Ρουμελιώτης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Π. Αναστασόπουλος (54΄Σωτ. Ν. Καρτερολιώτης), Χ. Κουμουράς (55΄Β. Δ. Μπουρίκας), Τζιάκας (25΄λ.τ. Γ. Γεωργακόπουλος), Π. Καναλουπίτης, Κ. Α. Σιάγκρης, Kristian Boboci, I. Ανδριανόπουλος, Α. Γουδέλης, Κουνής, Γ. Θεοδωρακόπουλος και Α. Π. Μπουρίκας (63΄Αν. Δουλάμης)
ΠΑΟ ΚΑΛΟ ΝEΡΟΥ: Α. Σταυρόπουλος, Κ. Λαμπρόπουλος (A. Μαρίνης), Γ. Βλάμης, Κ. Μιχαλακόπουλος, Ι. Κορμπής (68΄R. Derka), Π. Κώτσος, Π. Ανδρεόπουλος, Π. Παναγούλιας, Διονυσόπουλος, Δεμπεγιώτης (Α. Κορακοβούνης) και Μητρόπουλος (72΄Καραχάλιος).
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου