ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χ-ΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΗΡΑΚΛΗ-ΚΑΛΟΝΕΡΟ

ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ
Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ηρακλή Κυπαρισσίας και το Καλό Νερό για την 6η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ Τοπικής. Το αποτέλεσμα ήταν να φανεί άλλη μια φορά η υπεροχή του Καλονερού δεδομένου ότι ακόμα και με 9 παίκτες έπαιξε δίκαια έχοντας κατοχή γηπέδου 70-30 με χαμένες ευκαιρίες καθώς σημειώθηκαν ένα δοκάρι, πολλές φάσεις ιδίως στην επανάληψη, ενώ υπήρξαν και τρεις αποβολές.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 8′ ο Μητρόπουλος έκανε το γύρισμα, ο Διονυσόπουλος μόνος του με το τέρμα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 46′ ο Μανδραπήλιας έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε στον Μιχαλακόπουλο άλλαξε πορεία και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 50′ ο Παναγούλιας αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Μετά από δέκα λεπτά είχαμε αποβολή για τον Γεωργαλή των γηπεδούχων και έτσι αποκαταστήθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες.
Στο 80′ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Δεμπεγιώτης για φάουλ, με το Καλό Νερό να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 9 παίκτες. Στο 89′ ο Κουτσούλης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Ηρακλή Κυπαρισσίας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Τσίρμπα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Πανταζέλος, Μανδραπήλιας, Δεσποτόπουλος (50′ Μουζής), Ζάγουρας, Στρατής, Γεωργαλής, Γιαννόπουλος, Μαδούρης, Παπαγιάννης (88′ Κίτο), Σιγέρης (70′ Μακροκάνης), Βασιλόπουλος.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γ. Βλάμης, Μιχαλακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Διονυσόπουλος (55′ Κορμπής), Δεμπεγιώτης, Κώτσος, Παναγούλιας, Κορακοβούνης, Μητρόπουλος (88′ Λαχανάς).  Γ.ΜΠΟΖΙΚΑΣ- Παλμός 90,5
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου