ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ 2-2 Τίμια σοπαλία

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ηρακλής Κυπαρισσίας και ΠΑΟ Καλού Νερού που ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο τοπικό ντέρμπι. Με ένα παιχνίδι με δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της έντονης βροχής στο πρώτο 45λεπτο και με κρύο, η ατμόσφαιρα ζέστανε με τα τέρματα στο τοπικό ντέρμπι.
Στο 30′ ο Λαχανάς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, ανοίγοντας το σκορ καθώς είχε καθαρό πεδίο για να πάρει την πρωτιά στην μικρή περιοχή και να φιλοδωρήσει με το πρώτο γκολ τους γηπεδούχους. Ο Ηρακλής ωστόσο απάντησε στο 47′ όταν ο Κυριακούλης με πλάσε ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του μετά από μια φάση στην μεγάλη περιοχή.
Στην επανάληψη και πιο αναλυτικά στο 50′ ο Ηρακλής Κυπαρισσίας μετά από λάθος στην άμυνα του Καλονερού με σουτ του Θεοχαρόπουλου έγινε το 2-1, καθώς ο Ανδρουτσάκης δεν πρόλαβε να αντιδράσει για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο υπήρξε άμεση απάντηση από το Καλό Νερό στο 53′ με αυτογκόλ του Κονόμι που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν 0 Γκούμας, με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Κομπιλίρη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Καρκάλης, Κονόμι (63′ Σινόπουλος), Μπακούρος, Δ. Σφαλτός, Αριδάς, Αρβανίτης, Μακροκάνης, Σιγέρης (56′ Σαμπαζιώτης), Τσουμάνης (69′ Γιαννόπουλος), Κυριακούλης, Θεοχαρόπουλος.
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Ανδρουτσάκης, Μαδούρης, Κ. Λαμπρόπουλος, Μαντζούνης, Π. Λαμπρόπουλος, Π. Βλάμης (69′ Κορμπής), Κουτσούλης, Μαρίνης (81′ Στριμπάκος), Α. Βλάμης (66′ Γκούντουβας), Λαχανάς, Γεωργαλής.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου