ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟ

ΕΤΟΙΜΟΣ είναι φέτος ο Παντριφυλιακός Καλονερού στο φετινό Πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας με ισχυρή διοίκηση αλλά και τεχνική ηγεσία μαζί με την συλλογική δουλειά που διεξάγεται στο σωματείο.
Ο Πρόεδρος Σάκης Γαλάνης με μέλη του Δ.Σ. ήταν παρών στην προετοιμασία της ομάδας που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας. Προπονητής φέτος είναι ο έμπειρος Σάκης Διονυσόπουλος από το Καλονερό ο οποίος είναι κάτοχος πτυχίου προπονητή ΟΥΕΦΑ τάξης Γ' και αποτελεί μια δυνατή επιλογή καθώς γνωρίζει την ομάδα. Γυμναστής είναι ο Χρήστος Αρβανιταντώνης, ενώ Γενικός Αρχηγός ο πρώην παίκτης της ομάδας Νικόλαος Αλεξόπουλος.
Φέτος η Ομάδα ενισχύθηκε με τους Θεόδωρο Γεωργαλή, Γιάννης Μαντζούνη και Γιώργο Τριγάζη που αποκτήθηκαν από τον Απόλλων Νέας Φιγαλείας, ο Νίκος Στριμπάκος, Γιάννης Οικονομόπουλος και Γιώργος Λινάρδος από την Εράνη Φιλιατρών, ο Κωνσταντίνος Ανδρουτσάκης που τον βλέπουμε ως τερματοφύλακα από τον Διαγόρα Κοπανακίου, ο γνωστός ποδοσφαιριστής Ιωάννης Κορμπής από τον Γ.Σ. Καισαριανής. Έφυγαν ο Γιώργος Μητρόπουλος και Γιώργος Βλάμης για την Εράνη Φιλιατρών, ο Γ. Καναβός και Γιάν. Γαλάνης για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας.
Να σημειώσουμε ότι ο Παντριφυλιακός διατηρεί συνεργασία υψηλού επιπέδου με την Εράνη Φιλιατρών καθώς αποτελεί από μόνη της σχολή ποδοσφαίρου με μεγάλους παίκτες. Χορηγός των εμφανίσεων είναι φέτος ο κ. Σωτήρης Φωτεινόπουλος, ενώ την ομάδα στηρίζουν οι ιστοσελίδες της ομάδας, το kaloneronews blog, το kyparissianews.com και αρκετοί οπαδοί της ομάδας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου