ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ 2-1 ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ




ΕΝΑ παιχνίδι πραγματική διαφήμιση για το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο διεξήχθη την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ανάμεσα στον Παντριφυλιακό καλονερού και τον Ηρακλή Κυπαρισσίας που αγωνίζονται στην Β τοπική κατηγορία.
Οι 2 ομάδες παίζοντας όμορφη μπάλα εξύψωσαν την ευγενή αθλητική άμιλλα με δυνατές φάσεις και γκολ στα δύο ημίχρονα, ενώ στο τέλος οι παίκτες των 2 ομάδων έδωσαν τα χέρια για το παιχνίδι στο οποίο το Καλονερό πήρε το 2-1. Σε ότι αφορά την αγωνιστική εικόνα οι γηπεδούχοι έκανα ισάριθμες ευκαιρίες μετά το 12ο λεπτό όταν μετά από κοντινό πλασέ ο Μητρόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ελεύθερη την μικρή περιοχή. Ο Ηρακλής με το νέο αίμα που διαθέτει είχε την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο των παικτών του κάνοντας ευκαιρίες στα δύο ημίχρονα, ενώ στο 38ο λεπτό κέρδισε ένα φάουλ. Μέχρι την επανάληψη ο ρυθμός πίεσης των γηπεδούχων ανέβηκε με αποτέλεσμα κοντά στο 56ο λεπτό ο Έρικ Τσάκαλι με εύστοχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπέλι δημιουργώντας το εκπληκτικό 2-0. Αρκετές ενέργειες έδειξαν αργότερα οι φιλοξενούμενοι που είχαν προς το τέλος αίσια κατάληξη καθώς στο 89ο λεπτό κατάφεραν να μειώσουν με 2-1 ολοκληρώνοντας έτσι το τοπικό παιχνίδι. Στο γήπεδο ήταν περισσότεροι από 200 φίλαθλοι που δείχνουν να στηρίζουν τις τοπικές ομάδες ενώ το παρών έδωσαν ιστορικά στελέχη των δύο σωματείων.
ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ: Σταυρόπουλος, Κουτσούλης, Βλάμης Γιώργος, Κανελλόπουλος Σαρ., Γαλάνης, Λαμπρόπουλος Παν., Μητρόπουλος Γιώρ., Βλάμης Παν., Γκούντουβας, Παπαιωάννου, Τσάκαλι.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Μπέλι, Κυριακούλης, Αρβανίτης, Μπακόπουλος, Μούζης, Παπαγιάννης, Σινόπουλος, Μακροκάνης, Αριδάς, Σφαλτός, Θεοχαρόπουλος
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου