ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ME ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ




ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία σημείωσε η κλήρωση που πραγματοποίησε στο καφενείο Μιχαλόπουλου ο Παντριφυλίακός όμιλος Καλουνερού στις 19 Σεπτεμβρίου παρουσία αυτοδιοικητικών, φίλων της ομάδας, μελών του Δ.Σ. αλλά και κατοίκων της περιοχής. Πρόκειται για την κοινή λαχειοφόρο αγορά που έγινε με την σύμπραξη του Εξωραιστικού συλλόγου Καλονεριτών Αθήνας μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα. Η κλήρωση αφορούσε ένα δίκυκλο Gilera Stalker 50 με κόστος στην αγορά 2..200 ευρώ ενώ είχα ήδη κληρωθεί άλλα δύο δώρα τον Αύγουστο. 
Το τυχερό νούμερο που κέρδισε το μεγάλο δώρο ήταν ο αριθμός 0167 και η παραλαβή του από τον τυχερό ήταν θέμα χρόνου. Στην ενωτική εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών ο Πρόεδρος του Παντριφυλιακού Σάκης Γαλάνης, ο Πρόεδρος των Καλονεριτών Δημήτρης Παπακωνσταντόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σπύρος Χρονόπουλος με τον δημοτικό σύμβουλο της Δ.Ε. Αυλώνος Γιώργο Τσακανίκα που συμμετείχαν στην κλήρωση  ενώ από την πλευρά των παικτών εκπροσωπήθηκαν οι Σταυρόπουλος, Παπαιωάννου και Βλάμης, παρουσία μελών του Δ.Σ. και του Γενικού γραμματέα αλλά και ταμία της ομάδας.  Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με γεύμα παρουσία των εκπροσώπων των δύο συλλόγων ενώ έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν το Καλονερό αλλά και τις κοινές δράσεις των δύο συλλόγων στο τομέα του πολιτισμού και του αθλητισμού που αποφέρει καρπούς. Η ομάδα του καλονερού μετά τα φιλικά παιχνίδια που συνεχίζονται ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου