ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΥΝΑΤΟ 10ΜΕΛΕΣ Δ.Σ. ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ- ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΥΝΑΤΟ Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε η πρόσφατη Γενική Συνέλευση στον Παντριφυλιακό όμιλο Καλονερού με συμμετοχή δεκάδων μελών στη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου στο Δημοτικό σχολείου Καλονερού.
Πιο αναλυτικά μετά από την ψηφοφορία αναδείχτηκε νέο Δ.Σ. το οποίο αποτελείται από τον Πρόεδρο Διονύσιο Γαλάνη που παραμένει ο ίδιος, Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Γαλάνης, Γενικός Γραμματέας ο Ιωάννης Μποζίκας, Ταμίας ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, Γενικός αρχηγός και Β αντιπρόεδρος ο Λουκάς Φάμελλος, Έφορος υλικού ο Γιώργος Κλεφτάκης, Μέλος και αναπληρωματικός ταμίας ο Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, Μέλος και εκπρόσωπος στην ΕΠΣΜ ο Γιώργος Καπερώνης, μέλος και Βοηθός Γραμματέας ο Φώτης Γαλάνης, μέλος και γενικών καθηκόντων ο Νίκος Γεωργακάκης. Επίσης συμμετέχει ο Γιάννης Ανδριανόπουλος. 
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ομάδας Σάκης Γαλάνης δήλωσε ότι ήταν ικανοποιημένος από την μεγάλη συμμετοχή των μελών του σωματείου ενώ αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των στόχων της ομάδας το επόμενο χρονικό διάστημα. Το κυριότερο από αυτά ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Μητρόπουλο ο οποίος ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Στόχος της ομάδας με την ανανέωση σε όλα τα επίπεδα είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην Β τοπική κατηγορία ενώ ήδη πραγματοποιήθηκε στο Καλονερό συνάντηση των ποδοσφαιριστών με την νέα διοίκηση που κινήθηκε σε πολύ ζεστό κλίμα. Τέλος το Σωματείο προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων για το καλοκαίρι που θα ανακοινωθούν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου