ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦAIΡΑ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΗΘΟΣ Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ



ΤΗΝ πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια ζεστή αθλητική ατμόσφαιρα στην καφετέρια Μελτέμι έκοψε η διοίκηση με τους παίκτες του Παντριφυλιακού Καλονερού με ευχές για συλλογική δουλειά γεμάτη αθλητικές συγκινήσεις.
Η τελετή κοπής της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα Κ. Βλάμη εφημέριο του Ι.Ν. του χωριού αλλά και φιλάθλου της τοπικής ομάδας καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί πριν ασπαστεί το ιερατικό σχήμα, παρουσία της Διοίκησης, παικτών και φίλων της ομάδας, αλλά και παρουσία του Αντιδημάρχου Τριφυλίας Σπύρου Χρονόπουλου που κατάγεται από τη περιοχή. Ο εφημέριος ευχήθηκε ήθος και ευγενή άμιλλα εντός και εκτός γηπέδων. Ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Χρονόπουλος ευχήθηκε υγεία και να εκπληρωθούν οι σκέψεις για τη νέα χρονιά ευχόμενος καλή πορεία στην ομάδα καθώς δεν μετράει πρώτα ο πρωταθλητισμός αλλά ο αθλητισμός.
Ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Σάκης Γαλάνης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές συλλογική δράση με την ομάδα να πηγαίνει όλο και καλύτερα ενώ ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον προπονητή Γιώργο Μητρόπουλο για την επέμβαση στο πόδι του, ενώ πρόσθεσε ότι το Καλονερό στέκεται επάξια στην κορωνίδα του τοπικού ποδοσφαίρου με υψηλή αγωνιστική παρουσία και πάνω από όλα ήθος καθώς το ποδόσφαιρο διδάσκει και διαμορφώνει καλές προσωπικότητες. Ευχές έδωσε και ο ταμίας Παναγιώτης Μιχαλόπουλος όπως και οι αρχηγοί της ομάδας, ενώ τυχερός με το φλουρί ήταν ο Γιώργος Βλάμης. Θυμίζουμε ότι το Καλονερό το Σάββατο αγωνίζεται με τον Ηρακλή στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν από την Διοίκηση οι δράσεις της ομάδας. Ηδη εκτός από κλήρωση δώρων μετά από λαχειοφόρο και έκδοση ημερολογίου θα ακολουθήσει ο ετήσιος χορός που θα γίνει τον Φεβρουάριο
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου