ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ 1-1


Ισόπαλο αποκομίζοντας θετικές εντυπώσεις μοιράζοντας τους βαθμούς της ισοπαλίας ολοκληρώθηκε το τοπικό ντέρμπι της Κυπαρισσίας στην Β τοπική κατηγορία με αρκετό φίλαθλο κόσμο να παρακολουθεί τον αγώνα. Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο γήπεδο αντίστοιχο της κατηγορίας το μενού είχε πολλές φάσεις ενώ ο αγώνας έληξε με 1-1 έληξε. Το τοπικό ντέρμπι στην Τριφυλία ανάμεσα στο Καλό Νερό και τον Ηρακλή Κυπαρισσίας πιο αναλυτικά ήταν ως εξής:.
Στο 33′ ο Θεοχαρόπουλος έκανε το 0-1 μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων ενώ φάσεις για γκόλ σημειώθηκαν στο 39 και στο 62. Τελικά από πλεονεκτική θέση με πολύ δυνατό σου στο 92′ ο Λαμπρόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 με το οποίο έληξε η αναμέτρηση. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Ηλιόπουλο ενώ το κλίμα ήταν θετικό ανάμεσα στην κερκίδα με τους φιλάθλους να χειροκροτούν και τις 2 ομάδες για τις φάσεις...ενώ αγωνίστηκε στην επανάληψη και ο προπονητής του Καλονερού Γιώργος Μητρόπουλος. ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Μαντζούνης, Λαμπρόπουλος, Γ. Βλάμης, Κανελλόπουλος, Γαλάνης, Γεωργιόπουλος, Τσακάλι (72΄ Καραχάλιος), Π. Βλάμης, Κύζιλης (39΄ Γκουντουβάς), Λαχανάς (46΄ Μητρόπουλος), Βέβες.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Αθανασόπουλος, Γκόγκας, Αρβανίτης, Σινόπουλος, Πλέσσας, Καναβός, Γεωργακόπουλος (84΄ Αναγνωστόπουλος), Τσουμάνης, Σαμπαζιώτης (71΄ Γιαννόπουλος), Μακροκάνης, Θεοχαρόπουλος (51΄ Θεοδοσόπουλος).
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου