ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ



ΣΕ οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση Διοίκησης και ποδοσφαιριστών του Παντριφυλιακού Καλονερού στο καφέ Μετλέμι στο Καλονερό λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Πρόεδρος της Ομάδας Σάκης Γαλάνης παρουσίασε με το  Διοικητικό συμβούλιο το νέο προπονητή Γιώργο Μητρόπουλο καθώς τους νέους παίκτες που θα περιληφθούν στο ρόστερ της ομάδας ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορική ομάδα αλλά και τους πρώτους στόχους μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος τον Οκτώβριο στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας.
Παράλληλα παρουσίασε τους ποδοσφαιριστές Μαρίνης Αντώνιος, Κίζιλης Άκης, Γαλάνης Γιάννης, Κρητικός Αντώνιος που υπέγραψαν στην ομάδα ενώ αναμένεται η ανακοίνωση ενός ακόμα ονόματος. Από την πλευρά του σε ενωτικό κλίμα ο νέος Προπονητής Γιώργος Μητρόπουλος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά αναλύοντας την διεξαγωγή της προετοιμασίας εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υπάρξει συλλογική δουλειά από όλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύντομα θα διεξαχθεί ο αγιασμός της ομάδας ενώ η Διοίκηση σχεδιάζει σημαντικές παρεμβάσεις για την αρτιότητα των εγκαταστάσεων που φιλοξενείται η ομάδα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας όπου θα αγωνίζεται φέτος. 
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου