ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΑΡΩΣΕ ΜΕ 4-0 ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΤΗΝ Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ



ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ πλέον ο Παντριφυλιακός ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ που με το πρόσφατο παιχνίδι στην έδρα της Κυπαρισσίας, αγωνιζόμενος με την Α.Ε. Γαργαλιάνων κατάφερε να κάνει την διαφορά για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας...
Το παιχνίδι είχε μεγάλες αξιώσεις καθώς το 1-0 σημείωσε ο Τσάκαλι από νωρίς στο 15ο λεπτό με ενέργεια στην μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων. Αργότερα παρά τις 3 κίτρινες για Σαράντο και Τρουπάκη τελικά ο Τρουπάκης στο 50' διαλύοντας την άμυνας της Ένωσης σημείωσε το 2-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Ο ίδιος παίκτης στο 62ο λεπτό έκανε ώριμη ενέργεια κοντά στην πλάγια γραμμή της αντίπαλης εστίας καταγράφοντας το 3-0, ενώ μετά από αλλαγή ο Γκόγκας Αλέξης ως νέος αστέρι της ομάδας στο 70ο λεπτό σημείωσε το 4-0 καθώς η άμυνα των φιλοξενουμένων λύγισε σε λίγα λεπτά..
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Αλεξόπουλος Νίκος, Κουτσούλης, Βλάμης, Βελής, Κανελλόπουλος, Γκόγκας Αλ., Τσάκιλ Ερικ, Βλάμης Παν., Τρουπάκης, Δρακόπουλος, Λαχανάς,
Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Αλεξόπουλος Δημ., Κανονιέρης, Κουτουλουγένης, Κατσιρούμπας, Τζωρτζίνης, Μπάρο, Βαρβατσούλης, Σκουτέρης, Πετρόπουλος, Λαμπίρης Σερέτης.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου